За мен

Казвам се Петя и всичко, което е публикувано в блога е резултат от идеите, свободното време и труда на мен и моето семейство. Всичко започна от това, че много се дразнех от изключително голямото количество хартия, която изхвърлях на боклука в къщи и в работата си – списания, флаери, календари и т.н. С някой от списанията или хартиените папки не исках да се разделям, но все пак не можех и да ги складирам. Затова започнах да експериментирам с хартията и понякога се получаваха доста добри неща, които изненадваха приятелите ми, но те не подозираха, че това просто е хартия. Така се появиха първите опаковки за подаръци, а един ден реших да направя и гердани. Първите подарих на приятелки и те ги харесаха много – бяха необичайни и с удоволствие ги носеха. Това ме стимулира да продължа. Когато  мъжът ми и дъщеря ми се включиха в процеса, нещата станаха неудържими и експериментите ни с хартия се превърнаха в семейно удоволствие и хоби.

Петра

petia5ka@gmail.com

Реклами

4 thoughts on “За мен

  1. http://zvanika.blogspot.com/
    Аз напоследък също се занимавам с подобни неща и това ми носи радост и успокоение, Харесвам Вашия блог и бих се радвала ако погледнете и моя, който е само на няколко седмици. С пожелание за много слънце и любов Ели

    • Здравей Звъника, благодаря за коментара и благодарение на него научих за теб. Много имам да уча от твоите сръчни ръце. Особено ми харесват нещата на една кука и бижутата. Направо казват, че си оптимистичен и слънчев човек. Следя те!

  2. Както знаеш аз също обичам да работя с ръцете си и споделям удоволствието, което носи направата на нещо красиво.
    Както не веднъж съм ти казвала, захванала си се с нещо много хубаво! Пожелавам ти много нови идеи и страхотни накити!
    Ками

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s